Formulari Entrevistes GIxSU

  • Post category:Events
  • Post comments:0 Comments

Document del GIxSU que té per objectiu Comunicar els nostres Objectius en Entrevistes Personals a Entitats, als seus dirigents i responsables de Polítiques Ambientals i Climàtiques, com ho van ser els Candidats de PSC, Comuns, Esquerra Republicana i PDCat a la darrera Campnaya Electoral per les Eleccions municipals a Barcelona; i a Personaes Rellevants en el camp de la Sostenibilitat, com ho va ser la Ministra de Transició Ecològica i ara Vice-presidenta al Govern d’España.

I obtenir un Retorn directe o diferit en el temps amb les seves Respostes indicant el nivell d’acceptació i empatía amb els Objectius del GIxSU.Aquest Document inclou un Checklist amb els Títols dels Objectius i els diferents nivells d’empatia a declarar pel/per la entrevistada. Un Document adjunt desenvolupant els Objectius per Categories i Metodologia; i un tercer Document adjunt en el que es presenta la proposta d’Actualització d’un Document Marc representatiu i mostra del nostre objectiu fundacional d’influir en les Lleis de rang superior i en les Ordenances municipals. 

> Document GIxSU per la Campanya Electoral a les Eleccions Municipals 2019

Lliurament del document del GIxSU a la Ministra de Transició Ecològica i Vicepresidenta Teresa Ribera el 12.01.2020 a Barcelona

Deixa un comentari